Skoči do sadržaja

Nagradna igra "Sa GRAWE osiguranjem odmori sigurno!"

30. July 2020

O projektu

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je, kao društveno odgovorna kompanija, u prethodnom periodu podržalo i podržavaće projekat "Odmori u BiH". Cilj nam je pratiti pozitivne projekte koji doprinose poboljšanju stanja u bh. privredi, a posebno domaćem turizmu. Jer podrška lokalnoj privredi/turizmu oduvijek je bio naš prioritet i tim putem nastavljamo.  

Projekat „Odmori u BiH“ je nastao kao potreba tržišta za osnaživanjem, udruživanjem snaga, te promocijom i otkrivanjem prirodnih dragulja koje Bosna i Hercegovina ima.

 

O nagradnoj igri

Ljepote Bosne i Hercegovine nepresušna su inspiracija za ljetovanja, zimovanja i vikend odmore. Prilika koja nam pruža da istražujemo njene ljepote ne smije biti narušena osjećajem nesigurnosti u ono što imamo, život i imovina.

Kako bi odmor proveli bez ovih briga, GRAWE osiguranja Vam nudi niz programa za osiguranje imovine i života, s različitim mogućnostima.

U periodu od 1. augusta do 1. oktobra zaključite GRAWE policu životnog osiguranja ili policu osiguranja imovine GRAWE DOM paket Plus i učestvujte u nagradnoj igri „Sa GRAWE osiguranjem odmori sigurno!“.

Najsretnije ćemo obradovati vrijednim nagradama u vidu vaučera za destinacije koje sami odaberete, a koje su u ponudi na platformi OdmoriuBiH.ba

Kontaktirajte naše zastupnike koji će spremno dočekati sva vaša pitanja o programima i načinu zaključenja polica, jer je 

GRAWE osiguranje Sarajevo

Osiguranje na Vašoj strani.

 

Pravila nagradne igre možete pogledati OVDJE

 

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...