Skoči do sadržaja
GRAWE FACILITY MANAGEMENT d.o.o. Sarajevo

O nama

GRAWE FACILITY MANAGEMENT, društvo sa ograničenom odgovornošću za promet nekretninama je osnovano 2005. godine u Sarajevu sa ciljem izgradnje i iznajmljivanja poslovnih prostora.

 

Prvi  poslovno-uredski objekat GRAWE 1, ukupne površine 5556 m2, izgradili smo 2005. godine u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, na adresi Trg Solidarnosti 2.

 

Nakon pozitivnih iskustava sa prvoizgrađenom zgradom, GRAWE nekretnine d.o.o. Sarajevo izgradili smo i drugi poslovno-uredski objekat GRAWE 2, ukupne površine 4236,3 m2. Poslovno-uredski objekat GRAWE 2, se nalazi na Trgu Solidarnosti 2-A, odmah do objekta GRAWE 1.

 

Naše poslovne zgrade su izgrađene od visokokvalitetnih materijala sa svim atributima poslovnih zgrada. Pored dovoljnog broja mjesta za parking, kvalitetne zvučne i toplotne izolacije, najmodernijih informatičkih instalacija, uređaja za grijanje i hlađenje, prostora bogatih prirodnim svjetlom, velika pažnja je posvećena izvedbi detalja.

 

Poslovne zgrade su odlikovane dobrom saobraćajnom povezanosti, dispozicijom obodnih saobraćajnica, cesta i pravilnim oblikom parcele, otvorenosti lokacije, kao i vidljivosti sa glavne gradske saobraćajnice. Poslovne zgrade GRAWE 1 i GRAWE 2 se nalaze na atraktivnoj lokaciji, koju odlikuje omogućen pristup kako iz centra grada, tako i iz smjera svih važnih gradskih saobraćajnica.

 

Ovi i još mnogi drugi elementi potvrđuju veliku poželjnost naših zgrada za zakupce. Konkurentne i tržišne cijene zakupa, niski zajednički troškovi režija kao i sigurnost, transparentnost i dosljednost u poslovanju, prepoznati su od strane mnogih domaćih i stranih kompanija koje su nam upravo iz tih razloga ukazali svoje povjerenje.

Posjetite naš You Tube kanal i pogledajte izgled naših poslovno-uredskih objekata https://www.youtube.com/watch?v=vGFq0n4lesU

zgrade
GRAWE d.d. Sarajevo
1
1
GRAWE FACILITY MANAGEMENT d.o.o. Sarajevo
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...