Skoči do sadržaja
Muškarac u plavoj i žena u crvenoj majici u kompletnoj biciklističkoj opremi sa kacigama na glavi stoje pored njihovih bicikala na zelenoj livadi po sunčanom danu, i gledaju u smjeru u kojem muškarac pokazuje.
Životno osiguranje usmjereno na štednju i sigurnost

GRAWE AKTIV

GRAWE AKTIV

Program životnog osiguranja usmjeren na štednju i sigurnost

Aktivna ste, bezbrižna i nezavisna osoba? Želite li nastaviti sa tako lijepim stilom života, kako bi i Vaša starost bila u znaku aktivnosti, bezbrižnosti i nezavisnosti? Želite li program osiguranja sa većim osiguranim sumama i dužim trajanjem osiguranja? Sve su ovo karakteristike programa osiguranja GRAWE AKTIV.

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je po Vašoj mjeri kreiralo program životnog osiguranja GRAWE AKTIV sa posebnim akcentom na štednju. Naknadu po GRAWE AKTIV isplaćujemo po doživljenju, ali i u slučaju smrti.

GRAWE AKTIV pogodnosti:

  • Dugoročna štednja – postupno stvaranje kapitala za sigurniju budućnost
  • Finansijska sigurnost – zaštita Vas i Vaše porodice za slučajeve invaliditeta i smrti
  • Dobit – uz naše profesionalno ulaganje sredstva koja ulažete donose Vam zaradu
  • Mjesečna renta - po isteku trajanja osiguranja (doživljenja), isplaćuje Vam se osigurana suma uvećana za dobit, koju možete pretvoriti u mjesečnu rentu 
     

OBRAČUN NAKNADE

Ugovarač osiguranja dobija:

1.  Kod doživljenja:

  • cjelokupnu sumu životnog osiguranja
  • cjelokupnu dobit

Nasljednici dobijaju:

2. U slučaju smrti:

  • cjelokupna suma životnog osiguranja
  • dio dobiti do tada ostvaren

Premija osiguranja se plaća do kraja osiguravajuće godine u kojoj je nastupila smrt osigurane osobe, a daljeg plaćanja nema.

Za Više informacija o programu osiguranja GRAWE AKTIV za Vas smo pripremili letak koji možete pogledati i/ili downloadovati na linku sa strane.

Za više informacija o programu osiguranja GRAWE AKTIV obratite se telefonski Odjelu za korisnike GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo, direktno prodajnim zastupnicima GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo ili posjetite Vama najbliži GRAWE ured.

GRAWE AKTIV

Preuzmite letak GRAWE AKTIV u nastavku
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...