Skoči do sadržaja
GRAWE :) KIDS

Vodeći računa o najradosnijoj i istovremeno najranjivijoj populaciji naših klijenata – djeci, GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je kreiralo GRAWE :) KIDS - program štednog osiguranja za djecu.

Štedno osiguranje u korist djeteta GRAWE :) KIDS smo kreirali kako bismo Vam omogućili da se već sada zajedno sa Vašim djetetom radosno osmijehnete budućnosti, jer će Vaše dijete uz  GRAWE :) KIDS biti finansijski osigurano u trenutku započinjanja samostalnog života.

Punoljetstvo Vašeg djeteta nosi velike troškove: školovanja, samostalnog života, kupovine automobila i svih drugih snova koje Vi u tim godinama možda i niste mogli obezbjediti. Pomozite Vašoj djeci da žive svoje snove uz GRAWE :) KIDS.

GRAWE :) KIDS je namijenjeno za svu djecu od novorođenčadi do 14 godina života. Minimalno trajanje osiguranja je 5 godina, a maksimalno 25 godina. Istek osiguranja je u 19-oj ili 25-oj godini života Vašeg mališana. Način plaćanja premije i njen iznos kreiramo u skladu sa Vašim mogućnostima i željama.

Kada Vaše dijete naraste i napuni od 19 – 25 godina (po dogovoru) Vašem osiguranom djetetu isplaćujemo: cjelokupnu sumu štednog osiguranja i cjelokupnu dobit.

GRAWE Vam pruža i dodatnu sigurnost. Da biste bili sigurni da će polica do samog isteka osiguranja biti plaćena i da će Vaše dijete moći uživati u pogodnostima finansijske sigurnosti u svom punoljetstvu, čak i u slučaju da Vam se dese neke nepredviđene okolnosti, GRAWE Vam nudi mogućnost osiguranja plaćanja premije ugovaranjem dodatnih osiguranja:

Osiguranje za slučaj smrti sa jednom od osiguranih suma:

 

  • 2.500,00 EUR
  • 5.000,00 EUR
  • 7.500,00 EUR
  • 10.000,00 EUR

i/ili

  • Osiguranje za oslobađanje od plaćanja premije u vrijeme radne nesposobnosti (AUZ)

Za više informacija o programu osiguranja GRAWE :) KIDS  možete se obratiti telefonski Odjelu za korisnike GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo, direktno prodajnim zastupnicima GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo ili posjetite Vama najbliži GRAWE ured.

 

Također u nastavku Vam nudimo letak programa osiguranja GRAWE :) KIDS koji možete pogledati i/ili downloadovati linku u nastavku:

LETAK GRAWE KIDS :)

PREUZMITE GRAWE KIDS :) LETAK
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...