Skoči do sadržaja
Slobodni prostori za najam

Ponuda prostora

GRAWE Facility Management d.o.o. Sarajevo iznajmljuje moderne poslovne i uredske prostore.

 

Poslovni prostori za najam se nude u obliku pregrađenih ili “open space“ površina, ovisno o želji zakupca. Građeni su vrlo fleksibilno, tako da se po želji zakupca mogu oblikovati (pregradni zidovi, rasvjeta, utičnice...)

 

Poslovni prostori sadrže velike open-space prostorije, kancelarije, čajne kuhinje, toalete, ostave i server sobe. Izgled enterijera se može prilagoditi individualnim potrebama budućih zakupaca.

 

Zgradu prati visok stepen sigurnosti pa je tako osigurana alarmnim sistemom, video nadzorom, fizičkim obezbjeđenjem 24h, a na ulazu je postavljena kontrolisana recepcija.

 

Nekretnina je pogodna za sjedište firme, predstavništvo, ured, kancelarije, nevladine organizacije i sl.

 

Bitno je istaknuti da zgrada posjeduje i podzemnu garažu u kojoj je moguće unajmiti parking mjesta. Za odmor i relaksaciju vaših zaposlenika na raspolaganju su i zajedničke terase.

 

 

Prilikom same izgradnje svih naših objekata posebna pažnja je posvećena fleksibilnosti u pogledu rasporeda prostora prema željama budućih zakupaca i korisnika prostora kao i detaljima izvedbe kojima se nastoji tokom vremena korištenja objekta optimizirati i racionalizirati troškove održavanja uz zadržavanje visokog stepena zadovoljstva prostorom, kako od strane samih zakupaca tako i od strane svih drugih korisnika, odnosno klijenata, te posjetitelja.

 

Standard:

Centralno grijanje iz Toplana ili po potrebi grijanje na električnu energiju. Sistem grijanja-hlađenja. Unutrašnja drvena i aluminijska stolarija. Vanjska aluminijska stolarija. Parket prve klase. Visokokvalitetni tepison. Keramičke pločice. Telefon. Internet. Zasebne server sobe. Alarmni sistem. Video nadzor. Fizičko obezbjeđenje. Kontrolisana recepcija. Lift. Garaža.

 

Zakupcima na mogućnost upotrebe i korištenja stavljamo na raspolaganje i 4 visokokomforna i moderno uređena apartmana sa klimom, TV-om, kuhinjom i kupatilom.

 

 

 

Za dodatne informacije o ponudama i svim drugim pojedinostima koje Vas interesuju kontaktirajte GRAWE Facility Management d.o.o. Sarajevo, na broj telefona +38733772534 i e-mail mirza.ramovic@grawe.ba ili damir.basaric@grawe.ba

Posjetite naš You Tube kanal i pogledajte izgled naših poslovno-uredskih objekata https://www.youtube.com/watch?v=vGFq0n4lesU

 

GRAWE FACILITY MANAGEMENT d.o.o. Sarajevo - Kvalitet prostora na Vašoj strani.

 

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...