Skoči do sadržaja

GRAWE PODUZETNIŠTVO - Osiguranja poduzetništva

 

Zaštita Vašeg poslovanja

 

Smatramo da je razvoj poduzetništva jedan od glavnih pokretača razvoja Bosne i Hercegovine, zbog toga je GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo za Vas kreiralo posebne programe osiguranja poduzetništva: GRAWE BUSINESS i GRAWE PODUZETNIK.

 

Djelujući preventivno, zaštitite Vaše poslovanje na vrijeme, i osigurajte Vaše poduzetništvo. Profesionalnim savjetovanjem pomoći ćemo Vam da osigurate poslovnu budućnost i pružiti mogućnosti osiguranja poslovnog prostora i njegovih sadržaja, te procjenu rizika i kako se od njih zaštititi.

 

Pored GRAWE BUSINESS-a i GRAWE PODUZETNIKA, za zaštitu Vaše najveće vrijednosti: Vas i Vaših zaposlenika, kreirali smo program GRAWE Kolektivno osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja.

 

Pročitajte više o programima osiguranja GRAWE BUSINESS, GRAWE PODUZETNIK i GRAWE Kolektivno osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja i zaštitite Vaše poduzetništvo i Vaše zaposlenike.

 

 

poduzetnik
GRAWE PODUZETNIK

Zaštitite Vaše poslovanje na vrijeme djelujući preventivno i osigurajte Vaše preduzeće.

business
GRAWE BUSINESS

GRAWE BUSINESS je novi proizvod osiguranja poduzetništva kreiran na način da zadovolji potrebu za vrhunskom zaštitom Vašeg poslovanja.

osiguranje
GRAWE Kolektivno osiguranje

„Osiguravamo Vaš najveći kapital – Vaše radnike"

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...