Skoči do sadržaja
Pravna poruka

Web stranica GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo pruža informacije o kompaniji, GRAWE Grupi, drugim kćerkama firmama unutar GRAWE grupe, kao i o našim proizvodima i uslugama. Ukoliko drugačije nije navedeno, informacije dostupne na ovoj stranici ne predstavljaju ponudu u pravnom smislu. Ukoliko ste zainteresovani za zaključivanje Ugovora o osiguranju, molimo Vas da posjetite Vama najbliži ured GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo ili da kontaktirate prodajnog zastupnika GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo.


Isključenje od odgovornosti
Sve informacije, koje su dostupne besplatno na web stranici, pažljivo su sastavljene i kontinuirano ažurirane. Međutim, GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo ne preuzima nikakvu odgovornost za ispravnost i ažurnost navedenih informacija. Pored toga, GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo ne preuzima nikakvu odgovornost za opasnost od virusa ili drugih štetnih komponenti, od bilo koje informacije dostupne preko ove web stranice, ili za bilo koji drugi sadržaj dostupan putem ove web stranice i njenih poveznica (linkova).


Autorska prava
Pod uslovom da izričito nije drugačije navedeno, autorska prava za dizajn i sadržaj web stranice (slike, ilustracije, tekstovi,  animirane grafike, itd) su vlasništvo GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo. Nijedan od navedenih sadržaja ne može se koristiti bez pristanka GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo.


Zaštita podataka
Sve lične podatke koje možete otkriti putem online usluga GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo, a koje su dostupne na web stranici mogu se isključivo koristiti za navedene, odnosno potrebne svrhe i neće se davati trećim licima.


Preusmjeravanje
Ova web stranica koristi preusmjeravajuću tehnologiju za online oglašavanje. To konkretno omogućava, da se bavimo oglašavanjem prema onim internet korisnicima, koji su već pokazali interes za naše proizvode. Studije pokazuju da je prikaz oglašavanja na temelju interesa zanimljiviji za internet korisnika od oglašavanja koje ne praktikuje takav odnos. U preusmjeravanju, prikaz reklamnih materijala odvija se na temelju analize kolačića („cookies“), a na bazi prethodnih ponašanja online posjetioca. Naravno, lični podaci se ne pohranjuju u procesu. Ako ne želite oglašavanje na temelju interesa, koji će Vam biti prikazani od strane kompanije Google, tu fuknciju možete isključiti ovdje: https://www.google.at/settings/ads/onweb/?hl=de.

 

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...