Skoči do sadržaja
p
Vaša prilika za posao u GRAWE osiguranju
GRAWE posao

Zadovoljstvo nam je da ste se odlučili za posao u GRAWE osiguranju. GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je uvijek tražilo posvećene, entuzijastične zaposlenike, koji žele da pomognu u kreiranju uspješne historije naše kompanije. Rad i znanje naših zaposlenika čine posebni temelj našeg uspjeha – kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inostranstvu. Započnite sada Vaš novi posao budućnosti i na ovoj stranici saznajte sve o uzbudljivim i raznovrsnim poslovima u GRAWE osiguranju d.d. Sarajevo.

 

Prodajni zastupnik/ca

Danas se zna da visoka očekivanja u pogledu osiguranja od strane države za mnoge ljude više nisu realna. Aktivna briga za ličnu materijalnu sigurnost, u prvom redu dodatno osiguranje, time sve više dobiva na značaju. Obavljajući posao zastupnika u osiguranju obrađujete atraktivan tržišni segment koji kontinuirano raste i ima otvorene izglede za budućnost. Pouzdana finansijska sigurnost od rizika svake vrste i za fizičke i za pravne osobe izuzetno je bitna. Brojne međunarodne studije i dalje potvrđuju: rijetko koje ekonomsko područje će se u budućnosti tako snažno razvijati kao tržište osiguranja i finansijskih usluga – baš zbog trenutnih okolnosti.

Prodaja koja se odvija preko stalno zaposlenih prodajnih zastupnika je najvažniji i najčešći način sklapanja police osiguranja. Pri tome prodavač osiguranja sve snažnije preuzima ulogu pravog prodajnog savjetnika stranci. Za klijenta on/ona je još uvijek središnje i prvo mjesto kontakta sa osiguravajućim društvom. Toj osobi klijent dopušta da je savjetuje, ona mu vjeruje i preko nje se pri nastupu osiguranog slučaja odvija komunikacija.

Zadovoljstvo uslugom i ličnošću prodajnog zastupnika/ce klijenti navode kao presudan kriterij u odabiru osiguravajućeg društva.

GRAWE prodajni zastupnici/e su osobe od povjerenja i stručno visokokvalifikovani sagovornici s izvanrednim prilikama za napredak. Postupaju savjesno i preuzimaju odgovornost za ugovaranje posla koji osigurava dobrobit svim uključenim stranama.

Ljudi su jedna od glavnih konkurentskih prednosti društva GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo. Oni su izvor naše snage. Razvijamo kulturu koju, prije svega, određuje poštovanje i uvažavanje svakog pojedinca kao osnovne pokretačke snage poslovanja. Veliku pažnju posvećujemo sistemskom obrazovanju i razvoju svih zaposlenika kroz interne službe školovanja i angažovanje eksternih stručnjaka u poljima u kojima se želimo usavršiti.

Cilj nam je imati funkcionalnu organizacijsku strukturu s informisanim, vrhunski obučenim i zadovoljnim zaposlenicima koji preuzimaju odgovornost za obavljanje zadataka i koji korisnicima pružaju najbolju uslugu za njihove sadašnje i buduće potrebe. U ostvarenju ovog cilja učestvuju svi zaposlenici jer zajedno činimo najveći kapital GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo!

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...