Skoči do sadržaja
Dobitnici nagrada
Objava dobitnika nagradne igre "Sa GRAWE osiguranjem odmori sigurno"

Prema pravilima nagradne igre, dana 05.10.2020. godine, u direkciji Grawe osiguranja d.d. Sarajevo upriličeno je izvlačenje dobitnika nagradne igre "Sa GRAWE osiguranjem odmori sigurno". Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi klijenti koji su u periodu od 1.8.2020. do 1.10.2020. godine zaključili policu životnog osiguranja ili policu osiguranja imovine Grawe Dom plus.

Izvlačenje je realizovano izvlačenjem kupona klijenata sa tačnim odgovorima na postavljena nagradna pitanja. Izvlačenju je prisustvovala tročlana komisija koja je pratila regularnost.

Ovom prilikom, izvučeno je 9 sretnih dobitnika i to kako slijedi:

 • Nagradu - Vaučer „Odmori u BiH“, u vrijednosti od 600KM, osvojila je
  • Foćić Amela, Živinice.
 • Nagradu Vaučer „Odmori u BiH“ u vrijednosti od 400KM, osvojili su: 
  • Šaćić Sanel, Zavidovići
  • Šećerović Amira, Tuzla  
  • Alihodžić Emir, Sarajevo i
  • Bužimkić Adis, Bihać.
 • Nagradu - Vaučer „Odmori u BiH“ u vrijednosti od 300KM, osvojili su:
  • Šahbaz Fuada, Jajce
  • Redžić Elvira, Sarajevo
  • Jogunović Sanel, Mostar i
  • Voloder Jasna, Novi Travnik.

Grawe osiguranje d.d. Sarajevo čestita dobitnicima vrijednih nagrada i zahvaljuje se svim klijentima na ukazanom povjerenju.

Dobitnici nagrada na Facebook stranici
Dobitnici nagrada osvojenih na Facebook stranici Grawe osiguranje d.d. Sarajevo

Prema pravilima nagradne igre "Sa GRAWE osiguranjem odmori sigurno", u periodu od 1.8. do 1.10. na zvaničnoj Facebook stranici, objavljena su nagradna pitanja na datume određene Pravilima nagradne igre.

Putem slučajnog izbora, odabirali smo dobitnike vrijednih nagrada, a nagrade su vaučeri "Odmori u BiH" u vrijednosti od 300KM.

Dobitnici su:

21.09.2020. Adnan Mrković

07.09.2020. Mirsada Nalo Sarač

24.08.2020. Aida Čiko Abaz

10.08.2020. Alma Mešić

Čestitamo sretnim dobitnicima na osvojenim nagradama i hvala Vam na učešću!

Sa GRAWE osiguranjem odmori sigurno!

 

O projektu

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je, kao društveno odgovorna kompanija, u prethodnom periodu podržalo i podržavaće projekat "Odmori u BiH". Cilj nam je pratiti pozitivne projekte koji doprinose poboljšanju stanja u bh. privredi, a posebno domaćem turizmu. Jer podrška lokalnoj privredi/turizmu oduvijek je bio naš prioritet i tim putem nastavljamo.  

Projekat „Odmori u BiH“ je nastao kao potreba tržišta za osnaživanjem, udruživanjem snaga, te promocijom i otkrivanjem prirodnih dragulja koje Bosna i Hercegovina ima.

 

O nagradnoj igri

Ljepote Bosne i Hercegovine nepresušna su inspiracija za ljetovanja, zimovanja i vikend odmore. Prilika koja nam pruža da istražujemo njene ljepote ne smije biti narušena osjećajem nesigurnosti u ono što imamo, život i imovina.

Kako bi odmor proveli bez ovih briga, GRAWE osiguranja Vam nudi niz programa za osiguranje imovine i života, s različitim mogućnostima.

U periodu od 1. augusta do 1. oktobra zaključite GRAWE policu životnog osiguranja ili policu osiguranja imovine GRAWE DOM paket Plus i učestvujte u nagradnoj igri „Sa GRAWE osiguranjem odmori sigurno!“.

Najsretnije ćemo obradovati vrijednim nagradama u vidu vaučera za destinacije koje sami odaberete, a koje su u ponudi na platformi OdmoriuBiH.ba

Kontaktirajte naše zastupnike koji će spremno dočekati sva vaša pitanja o programima i načinu zaključenja polica, jer je 

GRAWE osiguranje Sarajevo

Osiguranje na Vašoj strani.

 

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE

„GRAWE OSIGURANJE“ d.d Sarajevo (u daljem tekstu: Priređivač), JIB 4200486200000, sjedište: Trg solidarnosti 2, Sarajevo, organizuje nagradnu igru i utvrđuje slijedeća pravila:

Nagradna igra
„S GRAWE osiguranjem odmaraj sigurno“

1. Priređivač priređuje nagradnu igru pod nazivom „S GRAWE osiguranjem odmaraj sigurno“ (u daljem tekstu: nagradna igra).

2. Svrha priređivanja nagradne igre je promocija životnog osiguranja i promocija osiguranja imovine GRAWE DOM po novom paketu PLUS kao i podrška BH turizmu kroz društveno odgovorno poslovanje, usljed posljedica pandemije virusa COVID-19.

3. Nagradna igra će trajati od 01.08.2020. godine do 01.10.2020.godine.

4. Fond nagrada:
4.1. Nagrada po ugovoru životnog osiguranja
Količina - 4 vaučera za turistički aranžman u BiH

 • 1 x 600,00 KM
 • 3 x 400,00 KM

Ukupna vrijednost fonda: 1.800,00 KM

4.2. Nagrada po ugovoru osiguranja imovine GRAWE DOM paket PLUS
Količina - 5 vaučera za turistički aranžman u BiH

 • 1 x 400,00 KM
 • 4 x 300,00 KM

Ukupna vrijednost fonda: 1.600,00 KM

4.3. Nagrada (društvene mreže)
Količina - 4 vaučera za turistički aranžman u BiH

4 x 300,00 KM

Ukupna vrijednost fonda: 1.200,00 KM


Ukupna vrijednost nagrada je 4.600,00 KM (PDV uračunat).

5. U nagradnoj igri mogu učestvovati sve fizičke/a osobe/lica koja u periodu trajanja nagradne igre zaključe ugovor o životnom osiguranju i osiguranju imovine GRAWE DOM paket PLUS (letak za fizičko izvlačenje nagrada), te sva ostala fizička lica za elektronska izvlačenja nagrada (detaljno opisano u tačci 6. Pravila).
Učešćem u nagradnoj igri se smatra tačan odgovor na nagradna pitanja koja Priređivač postavlja na promotivnim materijalima (letak) i društvenim mrežama.
Pravo učešća ne mogu imati osobe koje su direktno uključene u pripremu nagradne igre i izvlačenje dobitnika, kao ni uposlenici Priređivača i članovi njihove porodice/obitelji.
Dobitnik je osoba koja je na izvučenom letku naznačena kao Ugovarač osiguranja odnosno Osiguranik.
Dobitnik nagrade putem društvenih kanala su sva fizička lica sa prebivalištem u BiH.
Učesnik u nagradnoj igri može biti dobitnik samo jedne nagrade iz tačke 4. (utvrđeni nagradni fond). Sva nagradna izvlačenja će biti realizirana u prisustvu komisije koja će provjeravati ispravnost izvlačenja, a koja će se sastojati od 3 člana, predstavnika Priređivača Grawe osiguranje d.d.
Izvlačenja nagrada će biti:
- fizičkim izvlačenjem letaka (za nagrade iz tačke 4.1. i tačke 4.2. Pravila) dana 05.10.2020. godine u sjedištu Priređivača;
- elektronskim izvlačenjem na društvenim mrežama (za nagrade iz tačke 4.3 Pravila) na dane 10.8., 24.8., 7.9. i 21.9.2020. godine.
Izvlačenje dobitnika će izvršiti predsjednik Komisije ili osoba koju on odredi.
Za dobitnike iz fizičkog izvlačenja, imena dobitnika i poziv za preuzimanje nagrada će biti objavljeni najmanje u jednom dnevnom listu koji izlazi na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine, web stranici Priređivača i Facebook profilu Priređivača u roku od sedam dana od dana izvlačenja.

Za nagrade osvojene putem društvenih mreža, imena dobitnika će biti javno objavljena na društvenoj mreži na kojoj je pitanje postavljeno te web stranici Priređivača.
Preuzimanje nagrada će odrediti Priređivač – lično/poštom/elektronski.

Ako dobitnici ne preuzmu nagrade u roku od 8 (osam) dana od dana javnog objavljivanja za preuzimanje nagrada, Priređivač će odrediti novi rok za preuzimanje ne duži od 10 (deset) dana od slanja ponovljene obavijesti dobitnicima.

Odmah nakon svakog izvlačenja dobitnika uslijediće i drugo u kojem će biti izvučena tri rezervna dobitnika za svaku nagradu u slučaju da se u gore navedenom roku od dana objave u dnevnim novinama dobitnici izvlačenja ne odazovu na poziv za preuzimanje nagrada.

Sve obaveze Priređivača u pogledu dobitnika nagrada prestaju u momentu preuzimanja nagrada.

Dobitnici nagrada nemaju pravo prenijeti nagrade na druge osobe niti zamjeniti za novac.

6. Učesnici u nagradnoj igri momentom prijave učešća daju saglasnost za obradu ličnih podataka. Priređivač će preduzeti sve potrebne mjere predostrožnosti da osigura zaštitu ličnih podataka. Eventualni sporovi između Priređivača i učesnika će biti riješeni sporazumno, u suprotnom se ugovara mjesna nadležnost Općinskog suda u Sarajevu. Priređivač zadržava pravo da može izmijeniti i dopuniti ova pravila tokom trajanja nagradne igre.

Priređivač zadržava pravo da uz saglasnost nadležnog organa prekine nagradnu igru u slučaju nastupa više sile ili okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti, te u slučaju bitnog ometanja upravljanja nagradnom igrom. U slučaju prekida igre ili izmjene i dopune pravila Priređivač se obavezuje izdati odgovarajuće saopštenje putem dnevnih novina.

7. Pravila stupaju na snagu danom dobijanja saglasnosti Ministarstva finansija Federacije Bosne i Hercegovine, i vrijede do završetka nagradne igre.

Odobreno Riješenjem Federalnog Ministarstva finansija broj 05-12-1-593/20-T.B. od 22.07.2020. godine.

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...