Skoči do sadržaja

Uvijek #DobroZaštićeni uz GRAWE Osiguranje

28. September 2021

Posjedovanje vlastitog doma zaista je divan osjećaj i sigurno jedna od najvrijedije imovine koju imamo.  Uz svu ljepotu koju uživamo u našoj imovini, važno je znati i osjećati potpunu sigurnost da je naše uživanje i #DobroZaštićeno.

Naš dom, stvari domaćinstva ili objekti za najam stalno su izloženi različitim rizicima i zato je važno zaštiti se na vrijeme od negativnih posljedica koje sa sobom nose.
Većina nas ne shvata važnost ugovaranja osiguranja kuće, stana ili vikendice, dok nije prekasno.
Ključan korak prema osiguranju doma jeste zasigurno zaključenje police osiguranja imovine.
Osiguranje kuće štiti vaš dom osiguravajući vam naknadu štete, ako se dogodi nešto neočekivano.

Bez osiguranja, riskirate plaćanje visoke cijene za dom kojeg ste izgradili s ljubavlju te zamjenu ili popravke ako se nešto dogodi u njemu.

Svjedoci smo ekstremnih meteoroloških pojava na prostoru Bosne i Hercegovine, koje skoro da su postale svakodnevnica. Veliki broj požara, poplava ali i drugih nepogoda ozbiljni su rizici sa kojima se suočava naše stanovništvo. Mi u GRAWE osiguranju kroz našu misiju ˝Pouzdano osiguranje za sve“, naglašavamo značaj osiguranja imovine od različitih rizika koje sa sobom nose negativne posljedice. Naš cilj je da naše stanovništvo prepozna važnost ugovaranja adekvatne police osiguranja imovine kojom će biti uvijek optimalno #dobrozaštićeni. S tim u vezi uvijek rado preporučujemo naše najatraktivnije pakete osiguranja imovine: GRAWE DOM - TOP i TOP PLUS.

Kako bi istaknuli važnost osiguranja odnosno zaštite svoje imovine, u GRAWE osiguranju kreirali su jednostavnu i zanimljivu kampanju pod nazivom ˝Ali ne uvijek˝.

Kampanja ˝Ali ne uvijek˝ drugačijim pogledom na osiguranje imovine pokazuje kako idilični trenuci uživanja u našem domu i svemu što nas u njemu raduje, mogu biti prekinuti neočekivanim događajima. Nažalost, ponekad je dovoljan samo jedan trenutak da sve nestane ili se trajno ošteti. Iako na ove događaje često ne možemo uticati, poruka iz GRAWE Osiguranja jeste da su klijenti uz njih uvijek dobro zaštićeni, te da šta god da se desi tu su da ih zaštite.

Kampanja „Ali ne uvijek“ idealna je prilika da ugovorite policu osiguranja koja će vam omogućiti da bezbrižno uživate u Vašem domu.

Za više informacija o GRAWE DOM programu posjetite https://www.grawe.ba/osiguranje-imovine/

 

 

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je prvo osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u Bosni i Hercegovini. Svoju tradiciju temelji na 193 godine duge tradicije matičnog društva Grazer Wechselseitige Versicherung AG iz Austrije. Usluge GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo trenutno su dostupne u čak 93 ureda širom Federacije BiH u kojima radi više od 362 zaposlenika. U narednom periodu nastavljaju sa unapređenjem svog poslovanja čime ostaje garant dugoročne stabilnosti i sigurnosti za sve interesne grupe: klijente, dioničare, zaposlenike i institucije sistema.

 

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...