Skoči do sadržaja

Svjetski dan štednje u GRAWE poslovnicama širom BiH

31. October 2019

Povodom Svjetskog dana štednje, koji se obilježava 31.10., u okviru programa edukacije za najmlađe – "KONI tvoj oSIGURAN prijatelj", GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je organizovalo kreativne radionice širom Bosne i Hercegovine.

GRAWE osiguranje kao društveno odgovorna kompanija, svjesna potreba informisanja javnosti o važnosti štednje, mališanima kroz ovaj program jednostavno pokazuje šta znači štedjeti i mudro postupati s novcem od malih nogu. Kroz lik kornjače KONI, zaštitnog znaka GRAWE dugoročne štednje za najmlađe, na veoma zanimljiv način, GRAWE uposlenici su edukovali najmlađe o odgovornosti te važnosti štednje za njihovu budućnost.

Edukativni program održan je širom Bosne i Hercegovine pa tako je GRAWE osiguranje ove godine otvorilo vrata svojih poslovnica za one najmlađe u Travniku, Zenici, Bihaću i Sarajevu. Oni su imali priliku učestvovati u kreativnim radionicama prilagođenim njihovom uzrastu gdje im je predstavljena dobra strana štednje.
Upoznali su se i sa sigurnim prijateljem dječije štednje – kornjačom KONI koja predstavlja zaštitni znak programa GRAWE KIDS. Predstavnici GRAWE osiguranja iz Mostara, Goražda i Tuzle, Svjetski dan štednje su obilježili posjetama osnovnim školama i obdaništima gdje su održali navedeni program za djecu i poklonili prigodne poklone. 

GRAWE osiguranje pored velikog broja različitih programa osiguranja nudi i program štednog osiguranja GRAWE KIDS, koje je namijenjeno za svu djecu, od novorođenčadi do 14 godina života. GRAWE KIDS polica omogućava najmlađima da nastave svoje školovanje, ostvare svoje velike i male snove, kupe stan ili automobil ili investiraju ušteđeni novac. Prednosti GRAWE KIDS programa su: isplativa štednja u korist djeteta, osigurana sredstva za nastavak školovanja i početak samostalnog života te pravovremena briga za budućnost djeteta.

GRAWE osiguranje kroz 21 godinu svog poslovanja je izraslo u stabilno, pouzdano, sigurno i respektabilno osiguravajuće društvo prepoznatljivo po izuzetnoj kvaliteti programa osiguranja, najboljim omjerom obećano - ispunjeno te kontinuiranoj dostupnosti prema potrebama klijenata i poslovanja sa velikom mrežom prodajnih zastupnika i podrške kao i korektne i brze obrade šteta. Usluge GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo trenutno su dostupne u čak 83 ureda širom Federacije BiH u kojima radi više od 369 zaposlenika.

 

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...