Skoči do sadržaja

Poslovna saradnja GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo i Medical Institute Bayer Tuzla

27. August 2020

U godini koja nam je pokazala koliko je važno imati sigurnost u ono što nam je najdragocjenije, život i zdravlje, Grawe osiguranje Sarajevo je kao društveno odgovorna kompanija, potpisala Ugovor o poslovnoj saradnji koji je od iznimnog značaja za lokalnu zajednicu.
 

Radi se o saradnji koja je jučer ozvaničena potpisivanjem ugovora između Grawe osiguranja d.d. Sarajevo i Zdravstvene ustanove specijalne bolnice „Medical Institute Bayer“ Tuzla. Saradnja se ogleda u obostranom VIP statusu uposlenika i klijenata ove dvije kompanije, a potpisnici Ugovora su predsjednik Uprave Grawe osiguranja Fikret Hodžić i direktor Medical Institute Bayer prof.dr.med.sci Elmir Jahić.

U saradnji naše dvije kompanije sadržana je misija i vizija našeg osiguravajućeg društva, gdje su na prvom i ravnopravnom mjestu klijent i zaposlenik. Zaposlenici Medical Institute Bayer Tuzla će imati pogodnosti pri zaključivanju Grawe osiguranja života, imovine kao i auto osiguranja, dok će s druge strane zaposlenici i klijenti Grawe osiguranja Sarajevo dobiti poseban status u korištenju usluga MIB klinike. U narednom periodu radićemo i na proširenju ponude kako bismo i našim klijentima sa posebnim statusom, omogućili dodatne pogodnosti u partnerskoj klinici. Također, korisnicima usluga klinike ćemo omogućiti posebne ponude osiguranja“  - izjavio je predsjednik Uprave GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo, Fikret Hodžić,te dodao da je GRAWE osiguranje dostupno svima, jer proizvode kreira prema potrebama i mogućnostima građana Bosne i Hercegovine.

Direktor Medical Institute Bayer Tuzla, jedan od najeminentnijih interventnih kardiologa u BiH i regiji, prof.dr.med.sci Elmir Jahić, ponosan je na poslovnu saradnju koja je jučer ozvaničena.

 

Ovakva vrsta saradnje me izuzetno raduje, s obzirom da današnje vrijeme zahtjeva sveobuhvatniju i bržu uslugu u zdravstvenim ustanovama. Specijalna bolnica Medical Institute Bayer sa sedam odjeljenja i stručnim kadrom će biti na usluzi zaposlenicima i klijentima Grawe osiguranja, te se s pravom može reći da je naša saradnja od posebnog društvenog značaja“ istakao je dr.Jahić.

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo, sa najvećom aktivom na tržištu osiguranja u BiH od 240.550.329,00KM nastavlja pozitivnim primjerima i poslovanjem potvrđivati lidersku poziciju među osiguranjima Bosne i Hercegovine već 22 godine. Posebno ističu svoje umijeće poslovanja koje se temelji na finansijskoj stabilnosti poslovanja, a samim tim i finansijskoj stabilnosti i sigurnosti ugovarača osiguranja.

 

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...