Skoči do sadržaja

Novi ured GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo u Mostaru

25. June 2019

25.6.2019. godine od 13:00 sati na usluzi svim građanima Mostara i okoline

 

Kompanija  GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo, danas je u Mostaru postojećim, ali i budućim klijentima, svečano otvorila vrata svog novog ureda na adresi Alekse Šantića broj 8. Otvorenju su prisustvovale brojne zvanice i novinari, dok je svečani čin otvaranja vrata i ozvaničenje početka rada ureda za sve građane, bio iza 13:00 sati.

 

 „Naš novi ured u Mostaru je prozvod ujedinjenosti ureda GRAWE 1 Mostar i ureda akvizirane kompanije VGT. Sretni smo što će od sada na jednom mjestu svi građani Mostara, imati mogućnost upoznati se sa našim vrhunskim ponudama te se detaljno informisati o brojnim aktuelnim pogodnostima. Novim, zajedničkim uredom, s potpuno novim ambijentom, cilj nam je unaprijediti, pojednostaviti i pospješiti  način prodaje, ugovaranja programa osiguranja i informisanja klijenata.“, kazao je Fikret Hodžić, predsjednik Uprave GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo.

Pri svečanom otvorenju,  bile su uručene i vrijedne donacije:

„Centar za stara i iznemogla lica – osobe Mostar“, „Ekološki -  roniteljski klub LEUT“ i  „Udruženje za podršku osobama sa intelektualnim i kombinovanim teškoćama „SUNCE“ Mostar“  , čime je kompanija GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo pokazala da je društveno odgovorna kompanija koja ulaže u lokalnu zajednicu i njen razvoj.

O atraktivnim programima osiguranja i aktuelnim pogodnostima istih, na ovoj lokaciji se već od 25.06.2019. mogu uvjeriti i građani i privredni subjekti Mostara. GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je pripremilo i specijalnu pogodnost za prvih 20 klijenata u novom uredu, koji odaberu i ugovore neki od velikog broja ponuđenih programa osiguranja, u vidu police putnog zdravstvenog osiguranja za 8 dana. Iz GRAWE osiguranja podsjećaju na aktuelnu ljetnu ponudu osiguranja Vaše imovine, GRAWE DOM- Vaš dom u sigurnim rukama. Uz posebne pogodnosti ugovaranja police osiguranja za Vaš dom, bezbrižno otputujte i iskoristite dane odmora, a osiguranje svoje imovine povjerite GRAWE, osiguranju na Vašoj strani!

Na svečanom otvorenju ureda je također istaknuta jedna nova fleksibilna pogodnost za vjerne, ali i potencijalne korisnike: GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je uvelo kartično plaćanje na POS terminalima sa dvije opcije plaćanja: jednokratno i obročno (na maksimalno 6 rata). POS terminali su napravljeni u saradnji s UniCredit bankom i nalaze se u spomenutom novootvorenom uredu u Mostaru. Radno vrijeme ureda u Mostaru će biti radnim danima od 7:30 do 16:00 sati.

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je prvo osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u Bosni i Hercegovini. Svoju tradiciju temelji na 190 godina dugoj tradiciji matičnog društva Grazer Wechselseitige Versicherung AG iz Austrije. Protekla 2018. godina je jubilarna godina za GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo koje se može pohvaliti sa 20 godina veoma uspješnog razvoja i rada u BiH. Usluge GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo su trenutno dostupne u čak 85 ureda širom Federacije BiH u kojima radi više od 382 zaposlenika. U narednom periodu GRAWE osiguranje nastavlja sa unapređenjem svog poslovanja čime ostaje garant dugoročne stabilnosti i sigurnosti za sve interesne grupe: klijente, dioničare, zaposlenike i institucije sistema.

 

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...