Skoči do sadržaja

Film “20 godina na Vašoj strani – GRAWE Sarajevo”

28. December 2018

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo – austrijska kompanija sa skoro dva stoljeća tradicije i iskustva. Svoje znanje temelji na respektabilnom znanju i dugoj tradiciji matičnog društva Grazer Wechselseitige Versicherung AG iz Austrije.

Ove godine GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo slavi svoj 20. rođendan!

Povodom 20 uspješnih godina poslovanja, GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je u saradnji sa Akademijom scenskih umjetnosti Sarajevo, kreiralo svoj prvi korporativni film pod nazivom: “20 godina na Vašoj strani – GRAWE Sarajevo”.

Film su režirali i producirali, režiser Emir Zumbul Kapetanović i producent Rusmir Efendić.

Film donosi priču o nastanku ideje osnivanja ovog osiguravajućeg društva u veoma izazovnom periodu, neposredno nakon završetka rata u Bosni I Hercegovini.

Govori nam o počecima, GRAWE osiguranja, davne 1998. sa jednim direktorom I samo dvoje zaposlenika.

Nadalje, govori nam o postepenom razvoju proteklih 20 godina u jedno kompozitno osiguravajuće društvo sa čak 375 zaposlenika,koji su svojim zalaganjem dali doprinos razvoju firme i ugledu Grawe Brenda.

Svoj ugled, na putu punom izazova, GRAWE osiguranje je steklo fer i korektnim odnosom prema klijentima, zaposlenicima ali i društvenoj zajednici u kojoj posluje.

Lokalna društvena zajednica uživa podršku GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo i u obrazovnom, kulturnom, historijskom segmentu  a naročito u  programima pomoći socijalno i zdravstveno ugroženoj populaciji i osobama s posebnim potrebama.

Jednostavno rečeno, to je jedno respektabilno osiguravajuće društvo koje svojim djelovanjem nastoji da pruža materijalnu i duhovnu sigurnost građanima širom Bosne i Hercegovine.

Ovaj korporativni film će Vam omogućiti da doživite GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo i u samo nekoliko minuta steknete vlastiti utisak o ovoj osiguravajućoj kući.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_CyYlQWTqMs

 

npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...