Skoči do sadržaja
23. May 2022 ― Vrijeme čitanja: 0 minuta

Kako i sigurnost i štednja?

Za sigurniju, stabilniju i svjetliju budućnost i sve izazove koji vam predstoje bitno je odabrati dobru i kompletnu zaštitu, bitno je imati i sigurnost, štednju i zaštitu, bitno je imati životno osiguranje.U nastavku donosimo detalje o jednom takvom kompletnom programu na tržištu - GRAWE ELITE 20 PLUS!
Kako i sigurnost i stednja

Kombinacija životnog osiguranja, štednje, i zaštite u slučaju teške bolesti, kojom ste istovremeno zaštićeni Vi ali i Vaša djeca zasigurno je vrhunski i jedinstven program na našem tržištu. Štednju za kratkoročne ciljeve možete čuvati na štednim računima ali za one dugoročne najbolje je odabrati način štednje u sklopu kojeg ostvarujete dobit za svaku godinu štednje, a ujedno osiguravate ono najvrijednije - život i zdravlje.

GRAWE ELITE 20 PLUS predstavlja upravo tu idelanu kombinaciju štednje, životnog osiguranja i zaštite u slučaju teške bolesti, kojom ste istovremeno zaštićeni Vi i Vaša maloljetna djeca.

Kombinacijom štednog životnog osiguranja i osiguranja za slučaj dijagnosticiranja jedne od 20 teških bolesti i stanja, pružate sebi i svojim najbližim jači osjećaj sigurnosti.

 

GRAWE ELITE 1

Uz GRAWE ELITE 20 PLUS imate:

  • Prvoklasnu zaštitu života i zdravlja
  • Dugoročnu štednju – postupno stvaranje kapitala za sigurniju budućnost
  • Finansijsku sigurnost – zaštita Vas i Vaše porodice za slučaj smrti i teške bolesti
  • Dobit – uz naše profesionalno ulaganje sredstva koja ulažete donose Vam zaradu
  • Mogućnost mjesečne rente – po isteku trajanja osiguranja (doživljenja), isplaćuje Vam se osigurana suma uvećana za dobit, koju možete pretvoriti u mjesečnu rentu
GRAWE ELITE 2

Finansijska sigurnost u slučaju neočekivanih događaja, pa i onih najgorih iznimno je važna.

Pravovremeno donesite ispravnu finansijsku odluku i ne dopustite da vas život iznenadi.

Iako u današnje vrijeme nije jednostavno planirati budućnost, dobro je znati je znati da je GRAWE životno osiguranje uvijek pametan izbor koji vam pruža vrhunsku zaštitu kroz jedinstveni program osiguranja i zaštite. Svjesni smo važnosti fleksibilnosti u izboru, stoga dobro je  znati da sami kreirate svoju policu osiguranja u skladu s potrebama i naravno, mogućnostima.

Sada je pravo vrijeme da se oslonite na nas i sa nama sigurno, stabilno i pouzdano koračate kroz život.

Dobro je znati da životnim osiguranjem GRAWE osiguranja rješavate važnu stavku odgovornosti prema samome sebi ali i svojim najbližim!

Mi vam poručujemo da razmislite o onome što Vam je važno danas i što će Vam biti važno u budućnosti jer čeka vas još mnogo dragocjenih uspješnih godina i trenutaka koje ćete željeti sačuvati.

GRAWE osiguranje je tu da Vam u tome i pomogne.

20. May 2022 ― Vrijeme čitanja: 2 minuta
Kako do finansijske sigurnosti?

Učiniti sebe i svoje najmilije sretnima i sigurnim cilj je svakoga od nas.

 

Donošenje mudrih i pametnih finansijskih odluka već danas, zasigurno će uticati na zadovoljstvo, budućnost i finansijsku sigurnost Vas i Vaših najmilijih.

 

Donosimo vam nekoliko savjeta kako to postići.

 

Više
npr Car osiguranje, savjetnik za kupca, ...