Inhalt:
Mapa Vama najbližih GRAWE ureda
Bosna i Hercegovina
Formulari i brojevi računa za uplatu premija osiguranja
f
GRAWE nekretnine d.o.o. Sarajevo
6
GRAWE objavljuje foto-konkurs na temu: “Prirodne ljepote Bosne i Hercegovine’
GRAWE eco

Pozivamo sve kreativce/ke, bez obzira na dob, da se prijave na konkurs za najbolju fotografiju na temu: “Prirodne ljepote Bosne i Hercegovine’’.

Uljepšajte kalendar GRAWE osiguranja autorskom fotografijom na temu: “Prirodne ljepote Bosne i Hercegovine’’ i zaradite 500 KM.

Ukoliko ste od onih koji jednom fotografijom mogu da ispričaju priču od hiljadu riječi o prirodnoj ljepoti Bosne i Hercegovine, pošaljite Vašu autorsku fotografiju rijeke, polja, jezera, planine, mora ili nekog drugog lijepog prirodnog pejzaža do 10. oktobra 2016. godine na e-mail: office.sarajevo@grawe.ba 

 
GRAWE doniralo vatrogasno vozilo mostarskim vatrogascima
foto

Putem medija smo saznali da mostarskim vatrogascima nedostaje vozilo koje mogu koristiti po makadamu i nepristupačnim terenima, kao i vozilo koje pored gašenja požara, može dostavljati vodu u područja koja budu pogođena nedostatkom vode.

U konsultaciji sa mostarskim vatrogascima pronašli smo vozilo koje odgovara njihovim potrebama i donirali Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi-jedinici Grada Mostara. Vrijednost donacije je 20.000,00 KM.

Uručenju donacije prisustvovali su predstavnici Grada Mostara i mostarskih vatrogasaca koji su se zahvalili na donaciji.

 
Kontakt

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo
Trg solidarnosti 2
71000 Sarajevo

+387 33 772 500 +387 33 772 501 office.sarajevo@grawe.ba