Inhalt:
Mapa Vama najbližih GRAWE ureda
Bosna i Hercegovina
Formulari i brojevi računa za uplatu premija osiguranja
f
GRAWE nekretnine d.o.o. Sarajevo
6
Održan okrugli sto Reforma penzionog i zdravstvenog sistema osiguranja u BiH
GRAWE eco
Na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu održan je okrugli sto na temu "Reforma penzionog i zdravstvenog sistema osiguranja u Bosni i Hercegovini“, u organizaciji Ekonomskog fakulteta i GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo.
U radu okruglog stola su učestvovali studenti i predstavnici Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo, Agencije za osiguranje u Bosni i Hercegovini, Agencije za nadzor osiguranja u Federaciji Bosne, i Hercegovine, Udruženja društava za osiguranje u FBiH, Bosna reosiguranja d.d. Sarajevo i Federalnog zavoda za Penzijsko/Mirovinsko osiguranja.

 
Održana press konferencija povodom prezentacije rezultata poslovanja 2015. god.
foto

Održana je press konferencija GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo na kojoj su prezentovani rezultati poslovanja u 2015. godini.

GRAWE je ostvarilo ukupnu premiju u iznosu od 30,14 miliona KM i rast polisirane premije od 6,5% dok je ostvarena dobit drugu godinu zaredom najveća od osnivanja Društva. GRAWE je ostvarilo tri puta veći rast od tržišta što je nastavak višegodišnjeg uspješnog poslovanja, a visok stepen solventnosti od 272% garant je dugoročne stabilnosti i sigurnosti sredstava klijenata.

 
Kontakt

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo
Trg solidarnosti 2
71000 Sarajevo

+387 33 772 500 +387 33 772 501 office.sarajevo@grawe.ba