Inhalt:
Mapa Vama najbližih GRAWE ureda
Bosna i Hercegovina
Formulari i brojevi računa za uplatu premija osiguranja
f
GRAWE nekretnine d.o.o. Sarajevo
6
Pobjednička fotografija foto-konkursa: “Prirodne ljepote Bosne i Hercegovine’
GRAWE eco

Foto-konkurs “Prirodne ljepote Bosne i Hercegovine“, u organizaciji GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo, je uspješno protekao. Zaposlenici GRAWE osiguranja su imali težak zadatak izbora najbolje fotografije. Više od 150 fotografa iz svih dijelova države je prijavilo preko 600 fotografija najljepših prirodnih prizora Bosne i Hercegovine.

Najviše glasova dobila je fotografija “Prenj u ogledalu“, autora Dženada Džine iz Jablanice, čime je proglašen za pobjednika foto-konkursa. U nastavku pogledajte kako izgleda pobjednička fotografija.

 
GRAWE TOUR putno zdravstveno osiguranje od sada možete kupiti i online putem
foto

Pripremili ste sve što je potrebno za odlazak na put, ali ste se u posljednjem trenutku sjetili da niste kupili putno zdravstveno osiguranje za sebe i svoje najmilije? Ne brinite, GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je kreiralo rješenje za vas! Od sada GRAWE nudi mogućnost internet kupovine putnog zdravstvenog osiguranja putem web stranice https://putno.grawe.ba

Kompletna online kupovina i plaćanje putnog  zdravstvenog osiguranja dodatno je zaštićena SSL certifikatima, čime su poduzete sve mjere prema najvišim industrijskim standardima i obezbjeđena najsigurnija internet kupovina i plaćanje putnog zdravstvenog osiguranja.

 
Kontakt

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo
Trg solidarnosti 2
71000 Sarajevo

+387 33 772 500 +387 33 772 501 office.sarajevo@grawe.ba