Osiguranje života

Kontakt

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo
Trg solidarnosti 2
71000 Sarajevo

Telefon: +387 33 772 500 Fax: +387 33 772 501 E-Mail: office.sarajevo@grawe.ba
Inhalt:

ŽIVOTNA OSIGURANJA

 
Na vrijeme zaštitite Vaš dragocjeni život i osigurajte sigurnu budućnost sebe i svojih najbližih.
 

Programi GRAWE osiguranja su nastali iz osluškivanja i prepoznavanja potreba naših klijenata u periodu od osnivanja GRAWE osiguranja u Austriji prije više od 185 godina, pa sve do današnjeg dana. Svi naši programi životnih osiguranja su kreirani da na najbolji način zadovolje one radi kojih postojimo: naše klijente. Kroz pažljivo kreirane programe životnih osiguranja nudimo Vam štednju, sigurnost, dodatno ulaganje, ostvarivanje dobiti, osiguranje od teških bolesti, nadopunu penzionom/mirovinskom zbrinjavanju, pokriće od rizika nezgode, teže bolesti i smrti.

Zaključivanjem ugovora o životnom osiguranju ulažete u svoju sigurnost i sigurnost svoje porodice, a istovremeno štedite i planirate svoju budućnost. Životno osiguranje obezbjeđuje zaštitu od finansijskih gubitaka koji mogu nastati kao posljedica neizvjesnih događaja. Kroz dugoročnu štednju, životno osiguranje obezbjeđuje socijalnu sigurnost i očuvanje nivoa životnog standarda u kasnijim godinama, ali i finansijsku zaštitu porodice kada je to najpotrebnije.

Životno osiguranje je namijenjeno ljudima koji razmišljaju o svojoj budućnosti jer daje potpunu osiguravajuću zaštitu, omogućava sigurno i jednostavno ulaganje i garantuje isplatu ugovorene osigurane sume čija je visina unaprijed definisana ugovorom. Mjesečna izdvajanja, uz malo planiranja i organizacije, mogu lahko da se uklope u kućni budžet 

Bez obzira da li ste čovjek srednje dobi, momak, učenica, student, zaposleni ili nezaposleni, porodični čovjek, poslovna žena ili domaćica imamo program životnog osiguranja koji će odgovarati Vašim potrebama. Na našoj web stranici možete se informisati detaljnije o programima životnih osiguranja za Vas, Vaše dijete, Vašu porodicu i pronaći one programe osiguranja koje Vama najviše odgovaraju. Također na ovoj stranici možete pronaći i odgovore na najčešća postavljena pitanja i savjete o štetama.

 
 
Za Vas

Životna osiguranja za Vas

Ovdje možete pronaći programe životnog osiguranja za Vas

Životna osiguranja za Vas

FAMILY

Životno osiguranje za Vašu porodicu

Ovdje možete pronaći program životnog osiguranja za Vašu porodicu

Životno osiguranje za Vašu porodicu

GRAWE :) KIDS

Životno osiguranje za Vašu djecu

Ovdje možete pronaći program životnog osiguranja za Vašu djecu

Životno osiguranje za Vašu djecu

Najčešće postavljena pitanja

Ovdje možete pronaći najčešće postavljena pitanja iz životnih osiguranja

Najčešće postavljena pitanja

Savjeti o štetama

Ovdje možete pronaći savjete o štetama iz životnih osiguranja