1

Kontakt

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo
Trg solidarnosti 2
71000 Sarajevo

Telefon: +387 33 772 500 Fax: +387 33 772 501 E-Mail: office.sarajevo@grawe.ba
Inhalt:

GRAWE nekretnine d.o.o. Sarajevo

 
Kvalitet prostora na Vašoj strani.
 
3

GRAWE nekretnine d.o.o. Sarajevo, društvo sa ograničenom odgovornošću za promet nekretninama je osnovano 2005. godine u Sarajevu sa ciljem izgradnje i iznajmljivanja poslovnih prostora.

Prvi  poslovno-uredski objekat GRAWE 1, ukupne površine 5556 m2, izgradili smo 2005. godine u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, na adresi Trg Solidarnosti 2.

Nakon pozitivnih iskustava sa prvoizgrađenom zgradom, izgradili smo i drugi poslovno-uredski objekat GRAWE 2, ukupne površine 4236,3 m2. Poslovno-uredski objekat GRAWE 2, se nalazi na Trgu Solidarnosti 2-A, odmah do objekta GRAWE 1.

Posjetite naš You Tube kanal i pogledajte izgled naših poslovno-uredskih objekata https://www.youtube.com/watch?v=vGFq0n4lesU

Naše poslovne zgrade su izgrađene od visokokvalitetnih materijala sa svim atributima poslovnih zgrada. Pored dovoljnog broja mjesta za parking, kvalitetne zvučne i toplotne izolacije, najmodernijih informatičkih instalacija, uređaja za grijanje i hlađenje, prostora bogatih prirodnim svjetlom, velika pažnja je posvećena izvedbi detalja.

Poslovne zgrade su odlikovane dobrom saobraćajnom povezanosti, dispozicijom obodnih saobraćajnica, cesta i pravilnim oblikom parcele, otvorenosti lokacije, kao i vidljivosti sa glavne gradske saobraćajnice. Poslovne zgrade GRAWE 1 i GRAWE 2 se nalaze na atraktivnoj lokaciji, koju odlikuje omogućen pristup kako iz centra grada, tako i iz smjera svih važnih gradskih saobraćajnica.

GRAWE nekretnine d.o.o. Sarajevo - Kvalitet prostora na Vašoj strani.

 
 
1

O nama

O nama

3

Ponuda prostora

Ponuda prostora

6

Kontakt GRAWE nekretnine d.o.o. Sarajevo

Kontakt GRAWE nekretnine d.o.o. Sarajevo